Over ons

Ruurt, Helma, Cédric en Jorne vormen het team van Eilandmarketing Schouwen-Duiveland. Elke dag zetten zij zich in met een flinke portie daadkracht en enthousiasme om het eiland te vermarkten. Met het Strategisch Meerjarenplan in onze achterzak en het Jaarplan in onze binnenzak gaan wij ervoor. Het eiland Schouwen-Duiveland nóg mooier maken. Als dat überhaupt al mogelijk is.  

Maak kennis - met het team

Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht is van groot belang voor ons. Zij zijn tevens onze 'voelsprieten' en ambassadeurs. Vanuit de Raad van Advies is er ook één lid vertegenwoordigd bij de Raad van Toezicht. Zo zorgen we voor een goede binding tussen beide organen en borging van de input vanuit de Raad van Advies. De Raad van Toezicht bestaat uit voorzitter Ed Troost, Debby Hanse (mede-eigenaar Vakantiepark Grevelingenpolder) en Lourus Verton (mede-eigenaar Omoda).

Raad van Advies

In de Raad van Advies zitten bestuursleden van verschillende ondernemers- en brancheverenigingen van Schouwen-Duiveland. Ook de dorpsraden hebben hierin een gezamenlijke zetel. De Raad van Advies voorziet zowel de Raad van Toezicht als de directeur-bestuurder van advies en richting. Hierin nemen op dit moment veertien personen zitting.

Team van Raad van Advies | Eilandmarketing Schouwen-Duiveland

In de pers

Blijf op de hoogte

De nieuwsbrief over en voor het eiland. Meer over belangrijke samenwerkingen met bijvoorbeeld gemeente en provincie. Ook aandacht voor producten die we ontwikkelen voor jouw gasten. Denk bijvoorbeeld aan het Ontdek Paspoort waarmee je op 11 verschillende plekken op het eiland komt. Een waardevolle toevoeging aan het bezoek van jouw gasten. 

Inschrijven voor nieuwsbrief