Inschrijven nieuwsbrief

Als Eilandmarketing hebben we de taak om het eiland te vermarkten onder ondernemers, bezoekers en inwoners. Daarbij horen twee belangrijke doelstellingen: het vergroten van draagvlak onder inwoners op het gebied van toerisme en spreiding van bezoekers over het seizoen en het eiland. Een mooie, maar complexe opgave. Dat kunnen wij niet alleen. Samen met ondernemers, verenigingen en gemeente willen wij hier vorm aan geven. Alleen hoe kom je in contact met alle ondernemers? Juist, via een nieuwsbrief.

Weer een nieuwsbrief?

Helemaal eens. En wij volgen je gedachten. Alleen dit is een nieuwsbrief over en voor het eiland. Zo lees je meer over belangrijke samenwerkingen met bijvoorbeeld gemeente en provincie. Ook aandacht voor producten welke wij ontwikkelen voor jouw gast(en). Denk bijvoorbeeld aan het Ontdek Paspoort waarbij je op 11 verschillende plekken op het eiland komt. Een waardevolle toevoeging aan het bezoek van jouw gast.

Daarom moet je abonneren:

Kom maar door

Nog steeds enthousiast? Welkom bij de club! Meld jezelf aan via onderstaande button. En natuurlijk kun je jezelf tussentijds afmelden, maar we beloven je dat we je niet teveel zullen spammen.

Inschrijven